Corporate

Optează pentru Kinesthetic Beauty Spa pentru a avea parte de cele mai bune condiții și cele mai înalte tehnologii.

Despre corporate - recompense Wellness & Spa

Sunteți preocupați de creșterea motivației și fidelizarea angajaților voștri? Căutați soluții pentru creșterea productivității, a capacității de concentrare și reducerea stresului membrilor echipei voastre?

KinEsthetic Beauty& SPA vine in intampinarea companiilor oferind angajatorilor pachete de managementul stresului, stil sanatos de viata si oferte de vouchere spa pentru membrii echipei, pentru ca acestia sa primeasca mesajul subliminal: „Ne pasa!” in forma pe care fiecare are nevoie s-o simta. Ofertele noastre destinate firmelor vin în completarea măsurilor de fidelizare a angajaților și a bonusurilor oferite, în condiții de deductibilitate fiscală.

De ce vouchere Spa pentru angajații firmei pe care o coordonezi? Pentru că Spa-ul în sine este un mediu creat în exclusivitate pentru a oferi relaxare și stare de bine, pentru a ne regăsi pacea interioară, echilibrul, energia – de aceea efectul de relaxare și refacere este garantat. Masajele, terapiile Spa, sauna cu infraroșu, împachetările, terapiile anti-aging pentru rejuvenare facială, remodelarea corporala, terapiile intravenoase cu vitamine, toate acționează individual sau sinergic pentru a relaxa, pentru a elimina stresul, pentru a calma, pentru a reda starea primordială de bine. Pentru ca a doua zi să o luăm de la capăt plini de energie pozitivă!

Firma ta poate achiziționa pentru angajați pachete de vouchere Spa. Ofertele sunt personalizate în funcție de terapiile Spa incluse în pachet și în funcție de numărul de angajați. Posibilitățile sunt variate: vouchere Spa de ziua de naștere, vouchere sub formă de cadou pentru Crăciun/ Paște, sub formă de abonament lunar oferit angajaților sau sub formă de bonus pentru angajații care fac performanță. Pachetele Corporate Spa pot să includă orice fel de serviciu pe care il gasiti la KinEsthetic Beauty&SPA.

De ce recompense Wellness & Spa pentru angajați?

  • Angajații primesc abonamentele Welness&SPA ca o formă de empatie și totodată de terapie. Chiar și o simplă vizită la KinEsthetic Beauty&Spa ridică moralul angajaților, deoarece prin evadarea într-o oaza de relaxare li se va permite să se desprindă de stres, rutină, task-uri, să se relaxeze și să se odihnească. Angajații, indiferent că este vorba de executive management sau nivelul entry-level, vor fi mult mai fericiți atunci când au un sentiment de control asupra vieții și a sănătății lor.
  • Welness, adica sanatate:Un program de wellness reușit ajută beneficiarii să adopte și să mențină comportamente sănătoase. Un program complet de wellness care îmbunătățește stilul de viață al angajaților va avea ca și rezultate imediate o scădere a costurilor de sănătate pentru angajator, o productivitate mai ridicată și o rată mai mică de absenteism la locul de muncă. Oricât ar fi de comod și ergonomic scaunul de la birou sau din mașină, statul pe scaun, zi de zi, pentru multe ore, are repercursiuni directe asupra sănătății coloanei vertebrale și nu numai. Masajele terapeutice și de relaxare realizate de terapeutele noastre ajută la detensionarea punctelor dureroase, la îmbunătățirea circulației sângelui, la reducerea inflamațiilor, stimulează sistemul imunitar, reduc oboseala și pot ajuta la îmbunătățirea calității somnului.

Programele de wellness au și un puternic impact asupra reținerii angajaților. Bineînțeles că și beneficiile salariale sunt importante, dar un program de wellness poate ajuta angajații să devină mai loiali companiei.

  • Spa – relaxare si renuntare la stres: Experiențele Spa incluse în pachete au un efectul de a alunga stresul acut și de a ajuta la contracararea stresului cronic, alături de restul beneficiilor. Se știe, agajații mai relaxați au mai multă claritate, sunt focusați pe îndeplinirea obiectivelor și dau rezultate. Programul Bali Spa Corporate își ajută oaspeții printr-o abordare holistică, care acoperă nevoile fizice, sociale și emoționale. Când oamenii se simt apreciați și respectați, productivitatea crește, problemele se rezolvă mai ușor și oamenii devin creativi, mai inovatori.

Kinesthetic Beauty & Spa

Vezi chiar acum mai multe detalii legate de pachetele noastre standard sau personalizate după preferința ta.

Scroll to Top