Remodelare corporală

Optează pentru Kinesthetic Beauty Spa pentru a avea parte de cele mai bune condiții și cele mai înalte tehnologii.

Ce este remodelarea corporală?

Remodelarea corporală este arta de a transforma corpul într-o formă mai dorită și mai armonioasă.

Prin utilizarea unei combinații de tehnici și tratamente personalizate, această procedură vizează reducerea grăsimii nedorite, tonifierea mușchilor și modelarea zonelor problematice. Remodelarea corporală nu doar îmbunătățește aspectul exterior, dar și crește încrederea în sine și starea generală de bine.

Cu metode avansate și expertiză specializată, procesul de remodelare corporală poate ajuta să vă atingeți obiectivele de frumusețe și să vă transformați într-o versiune mai bună și mai încrezătoare a voastră.

Tratamente de remodelare corporală

REVOLV X

Este un echipament de ultima generatie ce combina beneficiile functiilor Vacuum, Radiofrecventa, LED Terapy si Oscilatii transdermice (modul corporal), utilizate simultan sau individual.

Tunel cu infraroșu

Procedura tunel cu infraroșu este dintre cele mai eficiente tratamente corporale, ce promovează pierderea kilogramelor în plus și scăderea în centimetri.

Împachetări corporale

Corpul trece prin multe schimbari, unele dintre ele putand lasa amprente inestetice. Acestea nu sunt utile numai pentru obtinerea unui trup armonios, ci si pentru ameliorarea starii de disconfort muscular.

Electrostimulare

Electrostimularea poate fi, pentru un maxim de efect, îmbinată cu terapie cu infraroșu, cu împachetări cu creme de termosudație, anticelulitice sau alte creme cu acțiune asupra imperfecțiunilor.

Kinesthetic Beauty & Spa

Vizitează chiar acum pagina noastră de tarife și permite-ne să te ghidăm în oaza noastră de relaxare

Scroll to Top