Masaj de relaxare

Optează pentru Kinesthetic Beauty Spa pentru a avea parte de cele mai bune condiții și cele mai înalte tehnologii.

Despre masajul de relaxare

Masajul de relaxare este o adaptare blânda a masajului Suedez ce are ca scop principal relaxarea psiho‐somatică. Scopul acestuia este de a obține efecte terapeutice și de relaxare benefice organismului uman, pe termen lung sau chiar cu rezultate instantanee ‐ relaxare, eliminarea rapidă a oboselii fizice sau psihice.

Masajul stimulează metabolismul prin acțiunea mecanică directă asupra muschilor sau, în cazul masajului reflexogen, indirect prin intermediul sistemului nervos. Alături de exercițiul fizic, masajul constituie o cale de eliminare a produșilor reziduali din organism. Masajul are și un rol estetic, intreținând și refacând elasticitatea pielii, favorizând astfel mișcarile corpului, dezvoltând tonusul și rezistența elementelor ce au rolul de a proteja țesuturile și organele.

Masajul general conduce la apariția unei senzații de bună dispoziție, o senzatie de relaxare, destindere motiv pentru care este indicat în tratamentul asteniei și stresului, insomniei, oboselii cronice, constipației ocazionale.

Politica de anulare

Pentru ca ne dorim ca toti pacientii care au nevoie de terapie, sa poata beneficia de aceasta, este foarte important sa ne anunti din timp daca a intervenit ceva in programul tau. Te rugam sa anulezi sau sa modifici o programare, cu minim 24 h inainte.

Kinesthetic Beauty & Spa

Vizitează chiar acum pagina noastră de tarife și permite-ne să te ghidăm în oaza noastră de relaxare

Scroll to Top