Terapii faciale

Optează pentru Kinesthetic Beauty Spa pentru a avea parte de cele mai bune condiții și cele mai înalte tehnologii.

Ce sunt terapiile faciale?

Terapiile faciale sunt arta de a îmbunătăți și revitaliza pielea, transformând-o într-o imagine a frumuseții și a sănătății.

Prin intermediul unor tratamente personalizate și tehnici specializate, aceste terapii vizează corectarea imperfecțiunilor, hidratarea în profunzime și stimularea regenerării celulare. Terapiile faciale nu doar îmbunătățesc textura pielii și luminozitatea, ci contribuie și la o senzație de bine și încredere în sine.

Cu expertiză în domeniul cosmetic, terapeuții noștri vă pot ghida în alegerea tratamentului potrivit nevoilor dvs., pentru a obține rezultate remarcabile. Experimentați terapiile faciale avansate la Kinesthetic Beauty & Spa și transformați-vă într-o versiune mai strălucitoare și încrezătoare a voastră.

Principalele terapii faciale

REVOLV X

Face parte din ultima generatie a echipamentelor de estetica corporala si faciala ce se afla in cele mai renumite clinici medicale de estetica din Romania.

MesoSonix

Aparatul de mezoterapie virtuală MesoSonix îmbină 4 terapii pentru un maxim de eficiență: mezoterapia virtuala, tratament cu ultrasunete, CrioCool si terapia LED.

Microdermabraziune

Tratamentul cu BRILLIANT- aparat de microdermabraziune cu pulbere de diamant de la Rowe acționează ca un smirghel extrem de fin la nivelul pielii, elimină stratul cornos al pielii.

Alte tratamente faciale

Tratament 1

Manual, simplu, de curățare

Tratament 2

Manual, complet, cu fiolă

Tratament 3

Manual, complet, fără fiolă

Tratament 4

Gomaj + Masaj

Kinesthetic Beauty & Spa

Vizitează chiar acum pagina noastră de tarife și permite-ne să te ghidăm în oaza noastră de relaxare

Scroll to Top