Masaj cu pietre vulcanice

Optează pentru Kinesthetic Beauty Spa pentru a avea parte de cele mai bune condiții și cele mai înalte tehnologii.

Despre masajul cu pietre vulcanice

Masajul terapeutic cu roci vulcanice calde este un masaj de origine indiana, ce dateaza de aproximativ 5000 de ani. Dupa inventarea masajului cu pietre de catre indieni, acesta a fost preluat si dezvoltat de catre populatia chineza si cea indoneziana. Masajul cu pietre vulcanice are rolul de a echilibra cele 7 chakre prin aplicarea rocilor calde in punctele specifice si masarea pacientului cu ajutorul unei tehnici speciale de masaj profund.

Astfel se creaza o senzatie de confort, relaxare si caldura ce se resimte in tot corpul. Caldura degajata de pietre indeparteaza durerea si disconfortul, relaxand muschii si aducand pacientul intr-o stare de relaxare. Pietrele utilizate in Hot Stone Massage sunt naturale, au o compozitie bazaltica, fiind bogate in magneziu si fier. Aceasta caracteristica le confera proprietatea de a acumula si retine caldura pe un interval lung de timp, fara a o disipa.

Fiecare piatra este pozitionata intr-un loc specific pentru a actiona acolo unde organismul are nevoie si va produce energie pozitiva cu efect pana la nivel celular.Masajul cu pietre vulcanice combina hidroterapia, aromoterapia si termoterapia prin aplicarea de pietre bazaltice calde si uleiuri naturale cu masajul asiatic traditional, scopul terapeutelor balineze fiind echilibrarea celor 7 chakre, imbunatatirea starii de sanatate, armonie si buna dispozitie.

Beneficiile masajului cu pietre vulcanice

Beneficiile masajului cu pietre calde sunt multiple, insa vom specifica aici doar cateva din cele mai importante afectiuni acute sau cronice ce pot fi ameliorate de catre profesionistele balineze prin acest masaj terapeutic.

  • circulatia sangvina, inclusiv circulatia periferica;

  • tensiunea arteriala (hipertensiune)

  • detoxifiere sau buna functionare a organelor interne (ficat, rinichi, inima);

  • articulatii, tendoane, ligamente, dureri sau contractii musculare;

  • dureri in zona cervicala, in zona gatului/ cefei;

  • probleme legate de somn, nu poti dormi, ai un somn agitat;

  • lipsa de concentrare, dureri de cap, stres sau anxietate.

  • refacere in urma unui efort fizic, a unei lovituri sau a unui accident.

Politica de anulare

Pentru ca ne dorim ca toti pacientii care au nevoie de terapie, sa poata beneficia de aceasta, este foarte important sa ne anunti din timp daca a intervenit ceva in programul tau. Te rugam sa anulezi sau sa modifici o programare, cu minim 24 h inainte.

Kinesthetic Beauty & Spa

Vizitează chiar acum pagina noastră de tarife și permite-ne să te ghidăm în oaza noastră de relaxare

Scroll to Top