Masaje

Optează pentru Kinesthetic Beauty Spa pentru a avea parte de cele mai bune condiții și cele mai înalte tehnologii.

La Kinesthetic Beauty & Spa, suntem dedicați să vă oferim o gamă diversificată de servicii de masaj, pentru a vă oferi o experiență de relaxare completă și personalizată. Fie că doriți să vă eliberați de stresul cotidian, să vă îmbunătățiți circulația sau să vă regăsiți echilibrul interior, avem diverse tipuri de masaje, de la cele terapeutice și de relaxare până la cele cu pietre calde sau aromaterapie.

Echipa noastră de terapeuți specializați vă va ghida în alegerea masajului potrivit nevoilor dvs., pentru a vă oferi o experiență deosebită care să vă revigoreze trupul și mintea.

Tipuri de masaje

Masaj terapeutic

Masajul terapeutic, folosit inca din antichitate, trateaza de la simple dureri musculare o gama variata de afectiuni si deficiente intr-un mod foarte placut. Masajul terapeutic corect facut nu este dureros, insa anumite manevre pot fi mai profunde si au ca scop masarea unor tesuturi aflate in planurile profunde (ligamente, periost, organe, nervi, etc).

Masaj cu ierburi aromatice

Masajul cu ierburi aromatice reprezintă o terapie ce combină tehnici de masaj tradițional cu beneficiile plantelor aromatice. Prin încălzirea și aplicarea strategică a saculețelor cu ierburi, se eliberează uleiuri esențiale, oferind relaxare profundă și beneficii terapeutice pielii. Acest tratament aduce atât relaxare cât și revitalizare.

Masaj anticelulitic

Distribuirea neuniforma a tesutului adipos cauzeaza efectul neplacut al pielii cu care trebuie sa luptam pe mai multe fronturi: schimbarea regimului alimentar, efectuarea exercitiilor fizice regulate si masajul anticelulitic. Beneficiil: accentueaza consumul de calorii al organismului, elibereaza reziduurile metabolice si reda elasticitatea si tonusul pielii.

Masaj de relaxare

Masajul de relaxare este o adaptare blânda a masajului Suedez ce are ca scop principal relaxarea psiho‐somatică. Scopul acestuia este de a obține efecte terapeutice și de relaxare benefice organismului uman, pe termen lung sau chiar cu rezultate instantanee ‐ relaxare, eliminarea rapidă a oboselii fizice sau psihice.

Masaj Deep Tissue

Masajul Deep Tissue urmărește realinierea straturilor profunde ale mușchilor și țesutului conjunctiv. Aceasta implică aplicarea unei presiuni susținute de catre terapeut, folosind lovituri lente și profunde, pentru a viza straturile interioare ale mușchilor și țesuturilor conjunctive. Având ca scop detensionarea și decontracturarea întregului corp.

Reflexoterapie

Reflexoterapia, considerata de multi un masaj de relaxare, este cu siguranta mai mult de atat. In cazul unei mari palete de afectiuni, aceasta terapie este considerata un tratament alternativ. Masajul reflexoterapeutic consta in aplicarea manuala a unor presiuni asupra punctelor reflexe din talpile pacientului.

Masaj pietre vulcanice

Masajul terapeutic cu roci vulcanice calde este un masaj de origine indiana, ce dateaza de aproximativ 5000 de ani. Dupa inventarea masajului cu pietre de catre indieni, acesta a fost preluat si dezvoltat de catre populatia chineza si cea indoneziana.

Masaj capilar

Tratamentul pentru cap este o terapie de înălţare emoţională, care se concentrează pe ameliorarea tensiunii părții superioare a corpului. Vom începe cu un masaj revigorant, care stimulează circulația, mișcările devenind mai delicate și mai lente.

Masaj facial

Masajul facial este unul dintre cele mai apreciate masaje, deoarece eliberează o mare parte din stresul acumulat în organism. Efectele masajului facial sunt imediate și extrem de vizibile. Uleiurile folosite în combinație cu masajul și stimularea punctelor reflexogene are un efect rapid.

Masaj prenatal

Masajul ameliorează multe dintre stările normale de disconfort din timpul sarcinii, cum ar fi: durerile de spate, torticolis, crampe musculare, dureri de cap și edem (umflare). În plus, masajul reduce stresul la nivelul articulațiilor.

Masaj pentru cupluri

Încercați un ritual al senzațiilor și al deliciilor alături de persoana dragă! Veti fi răsfățaţi amândoi cu un masaj de relaxare pentru tot corpul, realizat simultan de 2 terapeuți , într-un spațiu special amenajat pentru terapii în cuplu, cu decor cald și plăcut.

Masaj anticelulitic cu bețe de bambus

Masajul anticelulitic cu bambus este una dintre cele mai eficiente terapii naturale de indepartare a celulitei si tonifiere a tesuturilor moi. Masajul anticelulitic cu bambus este una dintre terapiile naturale 100%, neinvazive si cu efecte rapid vizibile.

Masaj anticelulitic cu ventuze

Masajul anticelulitic cu ventuze este una dintre cele mai vechi dar si spectaculoase metode de tratament. Datorita vaccumului controlat, puterea de relaxare este cu mult mai intensa decat cea din cadrul unui masaj traditional.

Masaj cervical

O zona foarte solicitata este aceea a cefei si a umerilor, iar terapia prin masaj cervical este solutia potrivita. Acest tip masaj se incadreaza in categoria “masaj terapeutic”, fiind folosit si in tratarea spondilozei si a nevralgiilor cervicale

Masaj YUMEIHO

Yumeiho este una din terapiile care se bazează pe acțiuni manuale, efectuate pe întregul corp uman, avându-se în vedere păstrarea sau ameliorarea stării generale de sănătate.

Masaj la patru mâini

Masajul la patru mâini este o experiență de neuitat în care doi terapeuți lucrează armonios pentru a crea o senzație de profundă relaxare și echilibru. Mișcările lor sincronizate se împletesc într-un dans delicat pe tot corpul tău, amplificând senzațiile de relaxare și reducând tensiunea musculară.

Kinesthetic Beauty & Spa

Vizitează chiar acum pagina noastră de tarife și permite-ne să te ghidăm în oaza noastră de relaxare

Scroll to Top