Microdermabraziune

Optează pentru Kinesthetic Beauty Spa pentru a avea parte de cele mai bune condiții și cele mai înalte tehnologii.

Despre microdermabraziune și aparatul BRILIANT

Tratamentul cu BRILLIANT- aparat de microdermabraziune cu pulbere de diamant de la Rowe acționează ca un smirghel extrem de fin la nivelul pielii, eliminând stratul cornos al epidermului format în principal din celule moarte. În același timp se accelerează și producția de celule noi în stratul bazal, profund al epidermei.

Apariția microdermabraziunii a avut la bază intenția de a trata cicatricile (în special cele post-acnee), însă odată cu apariția metodei pe baza de pulbere de diamante (ceea ce a sporit eficacitatea și a eliminat total riscurile microdermabraziunii cu cristale) paleta de recomandări a crescut considerabil.

Atât cei care au folosit aparatele cu cristale cât și cei care au lucrat cu aparatele cu pulbere de diamant au văzut efectele extraordinare obținute în tratamentele faciale. Însă, la microdermabraziunea cu pulbere de diamant nu există riscul ca acele particule de cristale să intre în nasul, ochii sau urechile clienților, și nici reziduuri care să trebuiască curățate de pe piele.

Se elimină total riscul ca acele particule pulverizate cu o viteză foarte mare să rămână fixate în pielea cu textură mai flașcă și să producă infecții.

Politica de anulare

Pentru ca ne dorim ca toti pacientii care au nevoie de terapie, sa poata beneficia de aceasta, este foarte important sa ne anunti din timp daca a intervenit ceva in programul tau. Te rugam sa anulezi sau sa modifici o programare, cu minim 24 h inainte.

Acest serviciu este oferit în colaborare cu

Kinesthetic Beauty & Spa

Vizitează chiar acum pagina noastră de tarife și permite-ne să te ghidăm în oaza noastră de relaxare

Scroll to Top