Despre Noi

O oază specială de relaxare zilnică!

Atinge armonia perfecta la KinEsthetic Beauty&Spa, unde echilibriul dintre trup, minte si suflet devine adevarata frumesete!
Combinand o varietate generoasa de servicii, locatia creeaza o atmosfera selecta si primitoare care imbina armonios serviciile de relaxare si wellness , adaptate pentru o gama larga de nevoi. Ne dorim ca experiența la KinEsthetic Beauty&Spa sa fie o călătorie de intoarcere Acasa, catre interiorul nostru pentru a putea straluci pe exterior. De aceea, începem prin a discuta care sunt rezultatele pe care dorești să le obții sau obiectivele tale personale, îți oferim detalii despre tratamentele pe care le practicăm și aparatele performante care le fac posibile și stabilim împreună un plan terapeutic personalizat.

Viziunea noastră

Credem ca echipa noastra formata din profesionisti, atat cosmeticieni cu experienta de peste 15 ani in domeniu cat si kinetoterapeuti cu vasta experienta in practicarea de servicii terapeutice si spa va oferi experiente memorabile si o gama larga de oferte concepute pentru a satisface nevoile clientilor si a depasi asteptarile acestora.

Misiunea & Valorile

Trup + Minte + Suflet = Lifestyle-ul viitorului

Aflat in mijlocul celui mai frumos oras din tara , KinEsthetic Beauty&SPA are ca misiune crearea unei oaze de pace pentru suflet, liniste pentru minte si stralucire pentru trup. Ne dorim sa promovam reputatia de cel mai bun salon de relaxare si welness din Brasov , orientat spre nevoile clientului, astfel vom depune intotdeauna toate eforturile necesare pentru a ne imbunatati serviciile oferite.

Încrederea și respectul

Lucruri pe care trebuie să le câștigi în viață și asta este ceea ce ne dorim și noi, să câștigăm încrederea și respectul clienților noștri.

Calitatea și excelența

Ne straduim in orice moment sa oferim cele mai inalte standarde in ceea ce priveste calitatea facilitatilor si a serviciilor.

Motive să alegi Kinesthetic Beauty & Spa

La Kinesthetic Beauty & Spa, credem că diferența constă în detaliile atent gestionate și într-un angajament sincer față de satisfacția fiecărui client. Noi ne concentrăm pe crearea unei experiențe de înfrumusețare și relaxare care să depășească așteptările tale. Iată ce ne diferențiază:

Echipa

Specialistul potrivit face toată diferența. Echipa noastră este formată din profesioniști în domeniul frumuseții și spa-ului, cu o pasiune comună pentru îngrijire și pentru a aduce un plus de valoare fiecărui tratament.

Abordarea

Noi te vedem ca pe o persoană unică, cu nevoi unice. Fiecare tratament este adaptat în funcție de tipul tău de piele, dorințe și obiective. Astfel, fiecare vizită devine o experiență personalizată și autentică.

Tehnologiile folosite

Suntem dedicați aducerii celor mai recente tehnologii și inovații în lumea înfrumusețării. Utilizăm echipamente avansate, susținute de cercetări științifice, pentru a asigura rezultate vizibile și progres constat.

Produsele premium

Calitatea produselor pe care le folosim este esențială pentru rezultatele pe care le oferim. Lucrăm cu brand-uri de top din industrie, pentru a vă oferi ingrediente de calitate și produse care hrănesc și transformă pielea.

Atmosfera relaxantă

Fiecare detaliu al spațiului nostru este creat pentru a vă oferi o experiență senzorială. De la muzică liniștitoare până la decorul rafinat, fiecare aspect contribuie la crearea unei atmosfere de relaxare profundă.

Dedicarea pentru client

Ceea ce ne bucură cel mai mult este zâmbetul de pe chipul tău după fiecare tratament. Suntem angajați în a depăși așteptările tale și în a te face să te simți special și răsfățat în fiecare moment petrecut la noi.

Kinesthetic Beauty & Spa

Oferim o gamă variată de servicii, de la numeroase tipuri de masaje, la remodelare corporală și multe altele

Scroll to Top