Maderoterapie

Optează pentru Kinesthetic Beauty Spa pentru a avea parte de cele mai bune condiții și cele mai înalte tehnologii.

Ce este maderoterapia?

Maderoterapia, cu origini în America de Sud, este o tehnică revoluționară de masaj, folosită pentru remodelarea corporală și recuperarea fizică. Această tehnică folosește ustensile de lemn pentru a modela și relaxa corpul. Cu un efect holistic, maderoterapia nu doar ameliorează stresul și durerile musculare, ci și echilibrează energia vitală, conectând corpul și spiritul.

Această tehnică inovatoare implică masajul cu ustensile din lemn adaptate la diverse zone ale corpului. Aceste instrumente au evoluat pentru a oferi stimulare precisă, fără a afecta țesuturile. Lemnul, asociat cu elementul Pământ și energia vitală (QI), contribuie la un echilibru complet în organism.

Instrumentele inițiale erau robuste, însă dezvoltarea continuă a adus îmbunătățiri semnificative. Astăzi, maderoterapia se bazează pe instrumente rafinate, proiectate să stimuleze fiecare zonă a corpului în mod sigur și eficient. O tehnică care combină tradiția cu inovația pentru a oferi rezultate extraordinare.

Maderoterapia este o tehnică ce se adresează atât femeilor cât și bărbaților, iar pentru un tratament complet sunt necesare cel puțin 15 sedințe. Cele mai mari avantaje însă sunt legate de remodelarea corporală! Pentru doamne, mai ales maderoterapia este o comoară.

Ce se recomandă?

Efectele maderoterapiei sunt de zece ori mai puternice decât masajul clasic, fiind ideal pentru cei cu un stil de viață sedentar sau aglomerat. Se recomandă două ședințe pe săptămână pentru rezultate maxime, mai ales în cazul afecțiunilor precum dureri de spate, gât, articulații sau spasme musculare, unde terapia poate ameliora sau chiar elimina problemele. Un tratament complet necestiă cel puțin 15 sedințe.

Care sunt beneficiile maderoterapiei?

  • se adresează atât femeilor cât și bărbaților
  • remodelare corporală
  • elimină stresul și reglează echilibrul energetic
  • favorizează drenajul și regenerarea țesuturilor
  • întinerirea pielii

Tipuri de masaje

Lifting facial Rejuvance

Cupa Sueca

Rollerul formator

Paleta modelatoare

Kinesthetic Beauty & Spa

Vizitează chiar acum pagina noastră de tarife și permite-ne să te ghidăm în oaza noastră de relaxare

Scroll to Top