Masaj Deep Tissue

Optează pentru Kinesthetic Beauty Spa pentru a avea parte de cele mai bune condiții și cele mai înalte tehnologii.

Despre masajul Deep Tissue

Masajul Deep Tissue urmărește realinierea straturilor profunde ale mușchilor și țesutului conjunctiv. Aceasta implică aplicarea unei presiuni susținute de catre terapeut, folosind lovituri lente și profunde, pentru a viza straturile interioare ale mușchilor și țesuturilor conjunctive. Deși nu este foarte cunoscut în mediul medical, masajul Deep Tissue țintește în principal țesutul muscular și țesutul conjunctiv (fascia) în profunzime, având ca scop detensionarea și decontracturarea întregului corp.

De cele mai multe ori durerile noastre sunt cauzate strict de aceste contracturi (noduli sau galme în termeni populari), ele nefăcând altceva decât să lipsească zona afectată de oxigen și nutrienți, cauzând inflamația și permițând acumularea de toxine în țesuturi. Manevrele folosite în masajul sunt asemănătoare masajului suedez cu mențiunea că presiunea este mai mare (dar reglabilă în funcție de gradul de sensibilitate) și prin folosirea antebrațelor sau a coatelor ca metodă de acces în punctele de contractură.

Masaul Deep Tissue conține și elemente de presopunctură, manipulări ușoare, tehnici energetice, stretching și alte proceduri asociate. Se lucrează pe simptomatologie dar și profilactic, holistic.

Politica de anulare

Pentru ca ne dorim ca toti pacientii care au nevoie de terapie, sa poata beneficia de aceasta, este foarte important sa ne anunti din timp daca a intervenit ceva in programul tau. Te rugam sa anulezi sau sa modifici o programare, cu minim 24 h inainte.

Kinesthetic Beauty & Spa

Vizitează chiar acum pagina noastră de tarife și permite-ne să te ghidăm în oaza noastră de relaxare

Scroll to Top