Tunel cu infraroșu

Optează pentru Kinesthetic Beauty Spa pentru a avea parte de cele mai bune condiții și cele mai înalte tehnologii.

Despre tunelul cu infraroșu

Procedura tunel cu infraroșu este dintre cele mai eficiente tratamente corporale, ce promovează pierderea kilogramelor în plus și scăderea în centimetri. Este ideal pentru persoanele care se lupta cu celulita și cu kilogramele în plus. Într-o ședința de 40 de minute se pot arde chiar și 750 kcal.

În plus, contribuie la eliminarea surplusui de apă din organism, fiind ideal pentru persoanele care se lupta cu retenția de apă. De asemenea, elimina până la 30% din toxinele și metalele grele din corp, contribuind la o stare generală mult mai bună.

La ce ajută tunelul cu infraroșu

  • Tratarea obezității și reducerea considerabilă a greutății corporale
  • Tratamente anti celulită cu rezultate vizibile rapid.

  • Îmbunătățirea circulației sanguine și întărirea sistemului imunitar

  • Accelerarea metabolismului și tranzitului intestinal

  • Echilibrarea acidității și alcalinității în organism

Procedura tunelului cu infraroșu

Acest tratament este similar saunei uscate: temperatura se ridică la 70 de grade Celsius, cu scopul de a produce transpirația excesivă. În acest mod, toxinele și grăsimile sunt eliminate mult mai eficient.

Spre deosebire de saună, acest tratament da mai mult randament prin folosirea razelor cu infraroșu, ce acționează asupra țesuturilor profunde ale pielii. Astfel, se accelerează arderile din țesutul adipos mult mai eficient.

Când vine vorba de împachetare, acest procedeu se poate efectua și fără, deși de cele mai multe ori se optează pentru împachetarea cu diferite creme (anticelulitice, hidratante, detoxifiante), ce sporesc efectivitatea tratamentului.

Acest serviciu este oferit în colaborare cu

Politica de anulare

Pentru ca ne dorim ca toti pacientii care au nevoie de terapie, sa poata beneficia de aceasta, este foarte important sa ne anunti din timp daca a intervenit ceva in programul tau. Te rugam sa anulezi sau sa modifici o programare, cu minim 24 h inainte.

Kinesthetic Beauty & Spa

Vizitează chiar acum pagina noastră de tarife și permite-ne să te ghidăm în oaza noastră de relaxare

Scroll to Top