Reflexoterapie

Optează pentru Kinesthetic Beauty Spa pentru a avea parte de cele mai bune condiții și cele mai înalte tehnologii.

Despre reflexoterapie

Reflexoterapia, considerata de multi un masaj de relaxare, este cu siguranta mai mult de atat. In cazul unei mari palete de afectiuni, aceasta terapie este considerata un tratament alternativ.

Masajul reflexoterapeutic consta in aplicarea manuala a unor presiuni asupra punctelor reflexe din talpile pacientului. Fiecare organ are un punct reflex care semnaleaza problema, acumuland totodata toxine. Un bun terapeut cunoaste foarte bine ~harta organelor~ si reuseste cu ajutorul reflexoterapiei sa transmita impulsuri organului afectat, grabind recuperarea acestuiag si eliberand toxinele. Printre afectiunile care suporta mari imbunatatiri datorita reflexoterapiei se afla si: migrena, insomnia, depresia, afectiuni ale organelor interne, afectiuni endocrinologice, metabolice, astm, s.a.m.d.

Politica de anulare

Pentru ca ne dorim ca toti pacientii care au nevoie de terapie, sa poata beneficia de aceasta, este foarte important sa ne anunti din timp daca a intervenit ceva in programul tau. Te rugam sa anulezi sau sa modifici o programare, cu minim 24 h inainte.

Kinesthetic Beauty & Spa

Vizitează chiar acum pagina noastră de tarife și permite-ne să te ghidăm în oaza noastră de relaxare

Scroll to Top