Masaj la patru mâini

Optează pentru Kinesthetic Beauty Spa pentru a avea parte de cele mai bune condiții și cele mai înalte tehnologii.

Despre masajul la patru mâini

Tehnica masajului în 4 mâini reprezintă o experiență deosebită în arta relaxării și vindecării. Două terapeute lucrează în sincronizare, acționând asupra punctelor energetice și bioactive ale corpului prin mângâiere, apăsare și frecare punându-și abilitățile la dispoziție pentru a-ți oferi o experiență senzațională. Prin utilizarea mișcărilor armonioase și coordonate, această formă de masaj te va transporta într-o stare de relaxare profundă și va intensifica efectele benefice ale masajului în 4 mâini în sine. Fiecare mișcare și atingere sunt realizate cu precizie și atenție, oferindu-ți o experiență de neuitat.

La origine, se pare ca masajul la 4 maini a aparut in masajul thai si se numea Mandara si cu siguranta, se practica de multa vreme si in Bali. Alte surse indica ca origine masajul ayurvedic practicat in India acum 1000 de ani.

In cadrul unui masaj tandem scopul nu este de a penetra in adancimea tesuturilor, deci presiunea si masajul adanc sunt irelevante pentru ca adevaratul tel este relaxarea deplina.

Uneori terapeutele lucreaza in mod asincron in timpul unui masaj la 4 maini. Asta inseamna ca cele doua maseuze fac miscari complementare in zone diferite. De exemplu, o terapeuta face miscari ascendente pe partea stanga sus a spatelui, iar cealalta terapeuta face miscari descendente in partea dreapta jos a spatelui.
Este o procedura la moda, din ce in ce mai solicitata, tocmai datorita rezultatelor sale spectaculoase. Se poate combina cu aromaterapia si cu tehnici imprumutate din alte masaje, inclusiv cu presopunctura sau reflexologie.

Beneficiile masajului la patru mâini

Este lesne de inteles ca beneficiile masajului in tandem sunt aceleasi cu cele ale masajului de relaxare si n-o sa repetam aici, dar iata cateva in plus:

  • relaxarea se produce mai repede in aceeasi unitate de timp
  • corpul primeste masare dubla in aceeasi unitate de timp 
  • alternarea masajului in oglinda cu cel asincron induce o stare speciala, mai profunda de relaxare a creierului
  • se creaza un gen de armonie unica pentru corp

Sunt surse care sustin ca masajul la 4 maini ar stimula creativitatea si disciplina, in acelasi timp, ambele facand parte din secretele realizarii in cariera profesionala si tocmai de aceea, acest masaj ar fi atat de la moda printre directorii de companii din Statele Unite si Marea Britanie.

Politica de anulare

Pentru ca ne dorim ca toti pacientii care au nevoie de terapie, sa poata beneficia de aceasta, este foarte important sa ne anunti din timp daca a intervenit ceva in programul tau. Te rugam sa anulezi sau sa modifici o programare, cu minim 24 h inainte.

Kinesthetic Beauty & Spa

Vizitează chiar acum pagina noastră de tarife și permite-ne să te ghidăm în oaza noastră de relaxare

Scroll to Top